gens il·luminats!

Avui he enviat aquest email a la seccio de «l’Alcalde a prop» del Mollet a Mà, cansada de veure que cada mes hi ha un parell de dies que no tenim llum al barri.

Visc a l’Estació de França i ja van dos dies seguits que no funciona l’enllumenat públic. A partir de les 21 hores que tanquen els comerços el barri es queda a les fosques, tan sols il·luminat per la llum que surt dels portals. És algun tipus d’estratègia per estalviar en el consum elèctric? és normal que això vingui passant un parell o tres de dies cada mes?
És tracta d’algun tipus d’avaria? o estant fent obres i per això les han de tenir apagades? Si fos per un tema d’obres, no seria millor fer-les de dia i no de nit que tot és fosc i un té més por a sortir a les fosques de casa ni que sigui a llençar la bossa de les escombraries?
sensellum
A l’imatge el que es veu més il·luminat (esquerre i com una torre) és l’Ajuntament, la resta a les fosques, i ni que hagués posat més resolució ISO a la càmera hagués sortit bé… estàvem a les fosques…

Related Posts with Thumbnails

Un pensamiento en “gens il·luminats!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *