Archivo por meses: noviembre 2005

gens il·luminats!

Avui he enviat aquest email a la seccio de «l’Alcalde a prop» del Mollet a Mà, cansada de veure que cada mes hi ha un parell de dies que no tenim llum al barri.

Visc a l’Estació de França i ja van dos dies seguits que no funciona l’enllumenat públic. A partir de les 21 hores que tanquen els comerços el barri es queda a les fosques, tan sols il·luminat per la llum que surt dels portals. És algun tipus d’estratègia per estalviar en el consum elèctric? és normal que això vingui passant un parell o tres de dies cada mes?
És tracta d’algun tipus d’avaria? o estant fent obres i per això les han de tenir apagades? Si fos per un tema d’obres, no seria millor fer-les de dia i no de nit que tot és fosc i un té més por a sortir a les fosques de casa ni que sigui a llençar la bossa de les escombraries?
sensellum
A l’imatge el que es veu més il·luminat (esquerre i com una torre) és l’Ajuntament, la resta a les fosques, i ni que hagués posat més resolució ISO a la càmera hagués sortit bé… estàvem a les fosques…

Adiós al ADSL

Hoy finalmente he decidido cancelar mi contrato ADSL con Wanadoo. Sorprendentemente ya no hace falta enviar ningún burofax como antaño. Tan sólo te piden que confirmes tus datos y alehop, en unos 10 días ya no tendré ADSL. Seguramente volveré a tarifa plana con el módem de 56kb o pruebe con el wireless. No sé si hago bien, lo que está claro es que no puedo asumir tantos gastos, y por muy rápido que me fuese no le sacaba partido. Así que adiós a los 4Mb. A cambio tendré 36 euros más a la butxaca.

Por cierto, me parece realmente interesante todas las expresiones que existen con la palabra butxaca. En estos momentos me siento identificada con varias de ellas:

1. vaig prim de butxaca perque no arribo a fi de mes
2. em grato la butxaca (muy a mi pesar) cada cop que vull alguna cosa nova (com ara el fantàstic reproductor mp3 que he de pagar a en David)
3. no fico res a la butxaca amb la conexió ADSL i per això m’he donat de baixa 😀
4. m’encantaria omplir-me les butxaques, però continuaré ressignant-me o de tant en tant jugar a la primitiva
5. tinc la butxaca foradadíssima…
6. a vegades ric per les butxaques i ja més d’una persona (i de dos) m’han dit que tinc un riure molt «escandalós»